Fakhri si cucu nenek

Lama dah xcerita pasal Fakhri kat blog ni padahal nama blog cucunenek. Mak dia pulak yang duk interprem lebih. Hehe.. maafla nenek2 n tokki2 ye.

Eh nenek dan tokki Johor tak ada kat kampung sekarang, baru tadi dapat call dari tokki. Sekarang dalam perjalanan ke Arafah untuk wukuf. Tokki mintak Fakhri doakan agar urusan Haji tokki, nenek dan nek we berjalan lancar. Insya Allah, kami doakan semoga semuanya dipermudahkan dan mendapat haji mabrur ye, amiin.
Fakhri ni dah nak masuk setahun sebulan tapi belum pandai jalan lagi. Kalau ikut kakak dulu setahun 3 bulan baru jalan. Tiba2 bangun jalan atas sejadah ayah dia waktu solat Maghrib. Adiknya tak taulah. Gigi bawah dah tumbuh 2 batang sejak umur 8 bulan. Sampai sekarang mantain 2 batang tu.

Hobi Fakhri yang pertama tolong ibu kemas rumah. Sama-sama bangun pagi ngan ibu, sementara ibu masak dia tolong chek inventori ibu cukup ke tak.





Hobi yang kedua tengok tv dan kartun dlm laptop



Kakaknya dah tidur, yang adiknya ni xtaula bila nak masuk tidur.
Semenjak datang sini sampailah sekarang dia memang suka betul tengok video lagu ni. Kalau dah pasang lagu ni mata dia xberkelip2. Tangah meragam pun boleh jadi baik tiba-tiba. He.he.. nila dia video lagu fav Fakhri, layanzzzzz....

2 comments:

cucu nenek di liverpool said...

ita, akhirnya dapat jugak komen ye. Kp buang dah yg word verification yg ita ckp tu. agaknye sbb tu ke selama ni xdpt komen?

Intan Suhana said...

hehehe...kelakarla word akak kat atas tu. "nama blog cucu nenek, tapi maknye interframe lebih" hahaha. kalo tak maknya yg interframe camne nak story ape yg cucu nenek buat kt liverpool tu ye tak =)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

www.kongsiresepi.com