Badminton Piala 4 Penjuru

Semalam seharian ayah Nadhirah xada kat rumah sebab ada game badminton. Sebelum pergi tu suruh ayah bawak kamera  untuk snap gambar. Bukan apa semenjak 2 menjak ni asyik entri resepi je, macam boring pula.

 Bertempat di Old Trafford Sports Barn, Manchester. Players dari Liverpool pergi menaiki 1 kereta dan 1 van, para isteri2 dan anak2 semua sukarela xnak ikut memandangkan cuaca dah below 0 degree ni duduk rumah rasanya lagi best. Games ni bermula pukul 10 pagi sehingga jam 4 petang.

Team Liverpool pulang dengan gelaran Naib Johan bersama dengan Sheffield setelah team tuan rumah, Manchester berjaya merangkul Johan manakala team Leeds di tempat ke-4.

Tak nampak pula apa2 pingat atau medal dibawa balik, yang pasti ayah tak lupa membawa balik 1 set nasi beriani untuk istri dan anak-anaknya. Allah panjangkan umur ayah Nadhirah!!

1 comments:

Intan Suhana said...

tgk blog kak ita pn ada tournament badminton. kat soton jela xde game pape. tmbh plak cik abg tu tgh sakit kaki hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

www.kongsiresepi.com