New Experiences

Aduuuh...malu  ni nak citer tapi tak kira nak masukkan jugak..hehehe..POYO je kan. Saya kan, baru2 ini kan, lepas jemput kawan datang masa birthday Ayah tu adalah seorang hamba Allah tu cepat-cepat bisik mintakkan buat kek coklat untuk harijadi isterinya. Alamak!! Cuak jugak sebenarnya nak terima tapi bila mengenangkan kesian pula kat dia jadi buat n tawakkal je. (tapi sebelum tu awal2 dah suruh dia buat plan B hehe..takut tak menjadi, habisla rosak majlis orang nanti) Dalam kekerasan tanganku ini dapatla juga akhirnya...nak ambik gambar pun malu, nasib baik ada gambar yang kawan tu ambikkan. Jangan gelak ye..cam biasala saya pipe mesti pakai kertas balut roti punya..hehe..


 Terima kasih sangat-sangat pada kak Zuraini Alias, satu-satu dia tunjukkan langkah nak buat kepingan coklat kat tepi tu. Dapatla 1 ilmu baru lagi. Alhamdulillah.


Selang 3 minggu lepas tu si isterinya pulak mintak buatkan besday cake untuk en.suaminya. Maklumla kat sini nak beli kek terhad, pulak nak ada wording2 kat atas tu. So I layan je..heheh..Kali ini suami tersayang sudi belikan set piping yang proper punya. Kira first time la ni belajar guna menda alah tu. Terima kasih HUBBY :))

2 comments:

Juwita Jamaludin said...

Salam kak pi good job.. cantik kek akak.. dah semakin kemas dan suka tgk kek tu sweet je.. leh amik tempahan dah ni... lawa2.. macam mana buat coklat tepi tu kak cantik..

Intan Suhana said...

wah, cantikla deko kek tu kak pi. camni ade can nk kene order lg hihi. sy pn nk belajar gakdgn senior2 ni ;)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

www.kongsiresepi.com